НОВИНИ

Като във филм!
10 Март 2014
По червения килим с Форум Филм.
Като във филм!

 

Краят на 2013 г. постави началото на епичен филмов маратон в Div.bg с киноманските игри "Улови сойка-присмехулка", посветена на "Игри на глада: Възпламеняване!" и "Героите от пущинака", посветена на премиерата на "Хобит: Пущинакът на Смог".

 

Освен подобаващо празнично настроение всички фенове получиха шанса да се борят за десетки фантастични награди, а безспорната късметлийка в играта „Героите от пущинака“ - Зорница Попова от Пловдив спечели най-мечтаната и вълнуваща награда, предоставена от Форум Филм България – двойна покана за галапремиерата на филма на 10 декември в Берлин! След изключително емоционалното изживяване на червения килим заедно с всички звезди от филма Зорница сподели, че се чувства голяма късметлийка, а чувството, което е запазила от галапремиерата на "Хобит: Пущинакът на Смог", е неописуемо и вълнуващо!

 

Всички останали фенове на филма имаха уникалната възможност да следят на живо случаващото се на червения килим в Берлин с ексклузивния стрийм на галапремиерата на "Хобит: Пущинакът на Смог" само в iNews.bg.


През 2014 г. оставаме в света на голямото кино. За начало сглобихме един класически "Робопъзел" с помощта за всички „Робокоп“ фенове, след което се потапяме в ново филмово плаване с "НОЙ" и iNews.bg, а след това поемаме и към други вълнуващи кино брегове, където, разбира се, ви очакват награди!

Следваща Предишна