НОВИНИ

Открийте тайната на подхранената кожа и спечелете награди от AVON!
30 Октомври 2014
Jenite.bg и AVON България ви предлагат сами да се убедите в невероятната сила на серията ANEW Nutri-Advance, като се включите в нашата игра
Открийте тайната на подхранената кожа и спечелете награди от AVON!

Jenite.bg и Avon предлагат на всички дами да се погрижат за своята кожа посредством продуктите от серията ANEW Nutri-Advance. За целта стартира инициативата “Открийте тайната на подхранената кожа” с продължителност от 29 октомври до 6 ноември. 

 

Ако отговорите вярно на дневния въпрос от играта, участвате в томбола за спечелване на подхранващ крем ANEW Nutri-Advance. Всеки правилен отговор отваря по една част от пъзела в Jenite.bg. В случай че дадете верен отговор на всички 9 въпроса от играта и подредите пъзела, имате шанс да спечелите голямата награда - комплект лек и интензивен крем ANEW Nutri-Advance и цялостна грижа за тялото от новата колекция Planet Spa India Intensity с екстракт от сандалово дърво и сусамово масло.

 

Дори да пропуснете дневен въпрос, имате възможност да се върнете по-късно към него и да дадете своя отговор. Имената на печелившите се теглят на лотариен принцип, като всеки ден в 11:00 ч. се обявява кой печели една от деветте дневни награди. Големият победител пък ще бъде избран на 6 ноември 2014 г.

Следваща Предишна