НОВИНИ

Изцяло обновен Sportuvai.bg
26 Ноември 2012
Проектът е с нов дизайн и подобрени функционалности
Изцяло обновен Sportuvai.bg

Порталът на спортуващите в България Sportuvai.bg вече е с изцяло нов облик, подобрени функционалности и обогатено съдържание.

След няколко месеца упорит труд от страна на екипа на Sportuvai.bg, дизайнери и софтуерни специалисти резултатът е налице. На първо място целта беше подобрение на търсачката, така че всеки желаещ да практикува даден вид спорт лесно и бързо да открие мястото, на което да прави това.

Системата дава възможност за избор и на места за спортуване, подходящи за деца, търсене по карта, преглеждане на основните видове спорт, за да изберем този, който най-добре приляга на нашата индивидуалност.

В новата визия с един клик се стига до последните видеоревюта на места за спортуване, интервюта с треньори, спортуващи и професионални спортисти. Сайтът класира и най-търсените от потребителите места за спорт, показва последно добавените в системата, препоръчва качествени и подбрани зали и спортни центрове.

Запазени са ключовите характеристики от предишната версия на Sportuvai.bgпотребителите продължават да имат възможност да споделят своите места за спортуване, да добавят снимки към тях или просто да ги обсъждат с приятелите си.

Към всяко място за спортуване е добавен и модул, който показва близки до него подобни места за спортуване.

Междувременно екипът на сайта отново започна обиколката си из българските клубове, школи и спортни обекти, като с видео и снимки показва на аудиторията си какви са условията там.

Следваща Предишна