НОВИНИ

Да се влюбиш в „Храбро сърце“
14 Август 2012
Специалната промо страница предизвика голям интерес
Да се влюбиш в „Храбро сърце“

Новинарският сайт iNews.bg приключи 4-седмичното си изключително успешно сътрудничество с ФорумФилм България по популяризирането на анимацията на Дисни-Пиксар „Храбро сърце“.

С гордост можем да съобщим, че проведената кампания предизвика голям интерес сред потребителите, а създаденият специално за целта сайт на адрес https://hrabrosarce.inews.bg/ вдъхнови многобройни, големи и малки, участници в обявения конкурс за рисунка.

Промо страницата беше изготвена за кратък период от време с много креативност и ентусиазъм от екипа на Новините ЕАД. Идеи и голяма организационна подкрепа предоставиха и от ФорумФилм България.

Условията на реализирания конкурс бяха да бъде пресъздаден герой от „Храбро сърце“ (Мерида, Крал Фъргюс или Вещицата) и снимката на творбата да бъде качена на страницата на кампанията.

Филмът, който от 3 август е по кината на 3D и 2D, донесе разнообразни награди на много участници от цялата страна – двойни билети за кино, оригинален пъзел „Храбро сърце“, тематични тениски, комплекти с оригинални стикери. Бяха връчени и две специални отличия - луксозни книги за създаването на продукцията.

На страницата на играта можете да разгледате изпратените рисунки, да видите имената на печелившите по седмици, както и да намерите повече информация за филма.

Следваща Предишна