НОВИНИ

Div.bg е с нов дизайн
19 Ноември 2012
Разведрихме сайта, добавихме нов цвят, обогатихме съдържанието
Div.bg е с нов дизайн

От днес, 19 ноември, международният ден на мъжа, сайтът за мъжка аудитория Div.bg е с нов дизайн.

Най-сериозните промени касаят заглавната страница на Div.bg, която вече представя на всеки посетител на сайта пет пъти повече информация, отколкото до момента.

Атрактивната и търсената от аудиторията информация, свързана с красиви жени и класации, както и богатите галерии, вече изглеждат значително по-добре, откриват се по-лесно и се радват на още повече кликове.

Подобрения са нанесени и по начина, по който потребителите четат статиите в сайта. Всяка статия вече ви дава пълен достъп до най-новите материали в една от седемте категории: ЗАБАВНО, СЕКС, СПОРТ, ИГРАЧКИ, СТИЛ, СЕМЕЙСТВО и ПАРИ. Към това е добавена  новата система за рейтинг на статиите и оптимизираната система за коментари.

А за да повдигнем завесата на работния процес в дизайнерския ни отдел, който през последните месеци се справи с не една и две сложни задачи по проектите, ето и кратко интервю с човека, който облече новите дрешки на Div.bg – дизайнерът Мартин Папазов:

Коя беше най-приятната част за теб от работата ти по новия дизайн на Div.bg?

- По принцип не работим от вчера тази работа, така че липсват големите емоции, които съпровождат работата по даден проект и на тяхно място е май вече само професионализъм... За най-приятна част не знам, но ми хареса това, че трябваше да разведрим малко цветово сайта, така че май най-много ми хареса това, че добавихме един нов зелен цвят. :)

А кое те затрудни най-много?

- Нищо не ме затрудни :) Честно!

Коя е твоята любима категория в сайта?

- Нямам любима категория. Харесват ми авторските статии на колегите/колежките, които засичам от време на време.

За авторските статии на div-ашкия екип сме сигурни, че мнозина от читателите на сайта споделят мнението на Мартин. Доказва го това, че Div.bg е един от най-посещаваните лайфстайл сайтове в България и е на водещи позиции сред онлайн медиите за мъжки лайфстайл.

Миксът от разнородни материали - любопитните и провокативни, сериозни и задълбочени, експертни и профилирани – прави медията логичен избор за свободното време на таргетираната аудитория, а също и на немалка част от дамите в интернет. 

Следваща Предишна