НОВИНИ

NoviniteGroup.com създаде сайта на първия международен снукър турнир у нас
01 Ноември 2012
Snooker.Sporta.bg ще зарадва всички снукър фенове
NoviniteGroup.com създаде сайта на първия международен снукър турнир у нас

От днес, 1 ноември, е онлайн официалният сайт на първия в България международен професионален турнир по снукър. Проектът е реализиран от екипа на Новините ЕАД съвместно с Българската снукър федерация.

Сайтът е на адрес Snooker.Sporta.bg и, както подобава, началото му е съпътствано с атрактивна за снукър маниаците игра.

В нея потребителите могат да спечелят общо три вида награди. Голямата е двоен билет за дългоочаквания финал на турнира на 18-ти ноември. Подготвени са още и дневни награди - 7 топки и 7 щеки, които чакат да бъдат подписани от топ снукър играч, който дневният победител в играта сам избере. Ще бъдат подарявани и специални луксозни книги за турнира.

За да бъдат спечелени наградите, се отговаря на зададени от екипа на Sporta.bg въпроси. Спортният сайт от групата на Новините ЕАД, заедно с новинарския iNews.bg, са медийни партньори на предстоящото снукър състезание.

На Snooker.Sporta.bg може да се намери уникално за България съдържание. Там има пълна информация за топ участниците на турнира с изключително подробни профили за звездите на снукъра, които ще дойдат в София.

Също така ще бъде публикувана информация за българските играчи, които ще участват – профили, снимки, ексклузивни интервюта и актуална информация за представянето им.

Сайтът съдържа още данни за българските рефери и за всичките 143-ма участници в състезанието.

Турнирът ще се състои между 15-ти и 18-ти ноември в Принцес хотел в София. Надпреварата се казва Victoria Bulgaria Open и е 4-тото събитие от Европейския тур на сериите Players Tour Championship (PTC).

Следваща Предишна