НОВИНИ

Най-търсените подаръци за 8 март в Get.bg
07 Март 2013
След 13 години на пазара от сайта определено познават предпочитанията на дамите
Най-търсените подаръци за 8 март в Get.bg

Когато става дума за празник, особено за празника на дамите осми март, няма как да бъде подмината темата за подаръците. От позицията на 13-годишния си опит на пазара сайтът за електронна търговия Get.bg, част от групата на 3Bay.bg, анализира какво харесват жените и кои са най-търсените осмомартенски подаръци.

Номер едно сред подаръците за празника винаги си остава парфюмът. В днешно време той е най-често слаганото украшение от жената. Дори за тези, които разполагат с ограничен бюджет, не е оправдание да лишат дамата от желания подарък. Все пак цените започват от 9,90 лв.

Вторият най-съкровен подарък за дамите за 8-ми март е бижуто. Висулка или пръстен, обеци, колие или гривна, такъв подарък със сигурност ще разтопи женското сърце. И тук подаръкът може да струва и 2,90 лв., и 500. Изборът е ваш, но определено бихме ви препоръчали комплектите колие и обеци с камъни Swarovski. И то за по-малко от 50 лв.

Третият подарък, който винаги впечатлява дамите, е хубавото бельо. Разбира се това не е подарък за майка ви. Тук разнообразието е голямо, но ви препоръчваме да не се ограничавате само със сутиен или само бикини. В края на краищата затова се произвеждат комплектите.

Хубавата сатенена нощница за идващите по-топли сезони също е подходящ подарък за жената, която искате да зарадвате.

За тези, които са готови да похарчат и повече за любимите им същества, в сегашния разглезен от технологиите век, бихте могли да зарадвате близките и с едно технологично чудо, завзело пазарите на мобилните телефони - смартфона. И тук цените варират в зависимост от моделите и марката, но... мислите ли, че тя не го заслужава?

Не на последно място е елегантният дамски часовник (на цени от 18 лв. в Get.bg). Той допълва списъка на най-желаните от дамите подаръци и би накарал всяко женско сърце да трепне при появата на малката кутийка в ръцете си.

Ако сте решили тази година да пазарувате, без да ставате от стола, сега е перфектният момент. Ако изберете и поръчате подаръка си от Get.bg сега, той ще дойде преди празника (естествено с безплатна подаръчна картичка). От вас се иска само да намерите къде да го скриете до 8-ми март.

И, разбира се, не забравяйте цветята!

Следваща Предишна