НОВИНИ

Fitwell.bg с нов дизайн и инициатива
15 Април 2013
Сайтът за активен и здравословен начин на живот с по-модерна визия
Fitwell.bg с нов дизайн и инициатива

Работата в NoviniteGroup.com продължава усилено и вече е налице новата визуална идентичност на Fitwell.bg, със съвременен дизайн, свежи цветове и специално разположение на съдържанието за интуитивно намиране на търсената информация. 

 

Освен с разделяне на „Фитнес и Спорт“ и „Диети и Хранене“ на 4 самостоятелни категории, вече може да се види и по нов начин съдържанието в рубриките "Интервюта", "Важни клечки" и "Неща, които обичаме". 

 

Fitwell.bg  е уебсайт, държащ на съдържанието, но и на визуалното представяне, затова сайтът вече предлага обновена галерия с оригиналното наименование „Разцъкай“, където има богат снимков и видео материал.  

 

Fitwell.bg не спира до тук, а стартира тренировъчна инициатива с името „Висящо шкембе не ходи на море“.

 

В рамките на 10 седмици, от 15 април до 21 юни, всяка седмица специалист от Fitwell.bg ще показва различни упражнения, както и какви са техните алтернативи, за да има разнообразие и повече ефект от тях. 

 

Снимки или видео клипове могат да се споделят на Фейсбук страницата на Fitwell.bg, а стимулиращите награди са пудовка от 16 кг, комплект разглобяеми дъмбели от 15 кг и комплект дъмбели от 10 кг, любезно предоставено от веригата магазини за спортна екипировка Сандекс Спорт

 

Fitwell.bg е част от Интернет медийна група NoviniteGroup.com, част от която са редица други успешни проекти като iNews.bg, Econ.bg, Div.bg, Jenite.bg, Get.bg и други. 

 
Следваща Предишна