НОВИНИ

Div.bg вече е най-посещаваният лайфстайл сайт в България
18 Април 2013
По данни на Гемиус аудиторията на сайта през месец март е от 416 932-ма уникални посетители
Div.bg вече е най-посещаваният лайфстайл сайт в България

Сайтът за мъжка аудитория Div.bg превзе лидерската позиция сред лайфстайл сайтовете в България. След като през месец март иновативната и провокативна медия привлече 416 932-ма уникални посетители (по данни на Гемиус България), проектът успя да изпревари всички конкуретни в своя сегмент.

Div.bg е безапелационен лидер и по постигнат reach – достига до близо 11% от българската интернет аудитория в сравнение със 7,7 на сто за втория в класирането за март и 4,9 на сто за третия.

Генерираните импресии през миналия месец възлизат на 11 484 642.

Темпът на растеж на сравнително младата медия се засили особено през последните месеци след пускането на новия й дизайн, като влияние оказа и последващият старт на мобилната й версия. И десктоп вариантът, и мобилното му отражение предизвикаха силен положителен отзив сред потребителите на Div.bg, а лоялната му аудитория прекарва все повече време в четене на оригиналните авторски статии и в разглеждане на привлекателните галерии.

От началото на март екипът на медията може да се похвали и с поредното ново и талантливо попълнение в лицето на Христо Узунов. По думите на главния редактор на Div.bg Георги Тотев абсолютната отдаденост на идеите и философията на проекта в кратки срокове се е превърнала в максима и за Христо. Увеличената редакционна мощ пък почти веднага е дала резултати, изразяващи се в повишаване на креативността и мотивацията на целия екип.

Div.bg е онлайн от 2011 г. Само за две години Новините ЕАД успя да го наложи изключително успешно в неговия сегмент, като ще работи и за в бъдеще в посока засилване и задържане интереса на таргетираната аудитория.

Следваща Предишна