НОВИНИ

NoviniteGroup.com АД придоби туристическия портал NasamNatam.com
20 Декември 2013
Сайтът ще работи в тясно сътрудничество с Peika.bg
NoviniteGroup.com АД придоби туристическия портал NasamNatam.com

Новините ЕАД закупи туристически портал NasamNatam.com - сайт номер 1 в България по данни на Gemius в категория Туризъм.

NasamNatam.com се посещава от над 130 000 уникални потребители месечно, които търсят подходяща оферта за своето пътуване или идея за уикенда. В сайта са регистрирани и ежедневно публикуват своите оферти и пакети над 2000 хотелиери, над 1000 туроператора и туристически агенции.

За период от 7 години NasamNatam.com се е доказал като верен партньор в областта на туризма и като източник на качествена и актуална информация, свързана с пътуване. NasamNatam.com е партньор на Българската асоциация на туристическите агенции, Ваканция Експо, Спа балкански награди.

През 2014 година се планира нова версия на сайта, която ще повиши качеството на предлаганите услуги с иновативни функционалности и ще затвърди лидерските позиции на сайта в областта на туризма. Сайтът ще работи в тясно партньорство с втория по големина туристически портал в  България - Peika.bg, собственост на Новините ЕАД

Всички рекламни формати в сайта ще бъдат обслужвани както до момента от "Ню Уеб" ЕООД в съвместно сътрудничество с търговска дирекция на Новините ЕАД.

В портфолиото на Новините ЕАД влизат още новинарския сайт iNews.bg, икономическият портал Econ.bg, лайфстайл проектите Jenite.bg и Div.bg, спортната медия Sporta.bg, порталът на спортуващите в България Sportuvai.bg, кулинарният сайт kulinar.bg, сайтът за здравословен начин на живот FitWell.bg, най-големият онлайн магазин у нас Get.bg и порталът на Централна Северна България Sever.bg.

Следваща Предишна