НОВИНИ

Sporta.bg – напълно обновен, удобен и функционален!
08 Ноември 2013
Сайтът дава силна заявка за лидерската позиция в своя сегмент
Sporta.bg – напълно обновен, удобен и функционален!

След приключване на първоначалните тестове и приемане на вътрешни поздравления за свършената работа екипът на NoviniteGroup.com с гордост съобщава последната новина от „кухнята“ на компанията.

От няколко дни онлайн е новият Sporta.bg!

Извършихме цялостен редизайн на сайта, благодарение на който медията придоби по-съвременна визия, свеж и „фенски“ вид. Освен с нов дизайн, Sporta.bg се сдоби и с множество нови функционалности, като същевременно направи съществуващите по-удобни и достъпни за потребителите.

През последните пет години, откакто е на пазара на българските спортни медии, Sporta.bg не е преставал да се развива, но с новата си визия сайтът вече дава сериозна заявка за лидерската позиция в сегмента.

Привлекателният облик се допълва от нови рубрики, повече авторско съдържание, по-бързо и атрактивно представяне на най-важната спортна информация. Интеракцията с потребителите е засилена, добавена е и възможността за избор на място за спорт. 

Подробна информация за новия дизайн и функционалности можете да намерите, като посетите Sporta.bg, а за това какви възможности за реклама предоставя той – като се свържете с нашия екип

Следваща Предишна