НОВИНИ

„Орисани“ с добро от iNews.bg и Форум Филм България!
04 Юни 2014
Къде е скрит късметът?
„Орисани“ с добро от iNews.bg и Форум Филм България!

 

Монетата си има две страни, денонощието – тъмна и светла част, а приказките вече не са това, което бяха! Не и след приключенческата фентъзи история „Господарка на злото“ (Maleficent), която успя да пречупи един от най-устойчивите стереотипи за злото с необичаен фокус и изненадващо различен прочит на добре познатата класическа история за доброто и злото - „Спящата красавица“.

 

Великолепното превъплъщение на Анджелина Джоли в образа на злата орисница Злодеида добави плътност и емоция към характера на героинята и едно съвсем ново – по-дълбоко и човешко възприятие на приказните метафори за „прекършените крила“ и „ истинската любов“!

 

iNews.bg и Форум Филм България предоставиха възможност на почитателите на тази епична приказна история да се потопят в магичната й атмосфера посредством играта „Кутии с орисии“! Така, търсейки отговор на въпросите, потребителите не просто отваряха кутии, а всекидневно „отключваха“ късмета си с нова и вълнуваща орис!

 

Със сигурност можем да твърдим, че орисниците ни са сред най-добрите, защото освен с прекрасно настроение и усмивки мнозина участници се сдобиха и с вълнуващи награди!

 

А за всички, които не успяха да участват в играта „Кутии с орисии“ , бе запазена най-желаната орис - „Късмет“ - не пропускайте шанса да го използвате в следващата ни вълнуваща игра!

 

Следваща Предишна