НОВИНИ

„Ера на забавление“ с Div.bg и Форум Филм България
09 Юли 2014
Трансформсловица
„Ера на забавление“ с Div.bg и Форум Филм България

 

Четвъртата част на поредицата "Трансформърс" - „Ера на изтребление“ вече радва многобройните фенове на мащабната лента с нов зрелищен разказ за възраждащата се борба между добро и лошо с главна цел – защита и оцеляване на Земята.

 

В стилистиката на лентата Div.bg и Форум Филм България зарадваха почитателите на „Трансформърс“ с игра, трансформираща скуката в неподправено забавление - „Трансформсловица“.

 

От 16.06 до 27.06. потребителите трансформираха думи, подреждайки буквите им в правилна последователност.

 

За 12 „Трансформърс“ фена вече е сигурно, че Бамбълби винаги ще им е под ръка със спечелената дневна награда - безжична мишка с фенски Бамбълби брандинг!

 

А най-хубавото е, че голямата награда - хладилна чанта, трансформираща се в маса с две столчета донесе и голяма радост на малкия Ицко, чийто баща Неделчо Димитров ни написа:

 

Здравейте.

 

Голямата награда, наистина ни донесе много радост в къщи. Нашият син - Христо, който е на 5 годинки наистина страшно много се зарадва. Един от любимите му филми е "Трансформърс" и тази масичка се оказа точно на подходящото място. Радостта на детето и усмивката му, е най-големия подарък, който всъщност получихме.
Благодаря Ви още веднъж."

 

Ние също благодарим на всички за участието и обещаваме нови поводи за радост!

 

 

 

Следваща Предишна