НОВИНИ

„NoviniteGroup.com“ вече е член на IAB България
12 Юни 2012
Компанията се наложи като един от основните фактори в българския интернет
„NoviniteGroup.com“ вече е член на IAB България

От месец юни 2012 г. Новините ЕАД (NoviniteGroup.com) става член на Интерактив Адвъртайзинг Бюро България (IAB България), гласи решение на Управителния съвет на организацията.

По този начин компанията, която е собственик на новинарския сайт iNews.bg, доказа, че е възможно за много кратко време да се наложи като един от основните фактори в българския интернет и да поеме съответстващия на тази си позиция ангажимент да подпомага развитието на българския уеб, интерактивния маркетинг и модерните комуникации.

Стартирал официално през януари 2011 г., iNews.bg вече е един от водещите източници на новини в България, като има и трайно присъствие в Топ 5 на най-посещаваните сайтове на родния пазар (по данни на Nielsen).

В портфолиото на Новините ЕАД влизат още икономическият портал Econ.bg, лайфстайл проектите Jenite.bg и Div.bg, спортната медия Sporta.bg, сайтът за здравословен начин на живот FitWell.bg, най-големият онлайн магазин у нас Get.bg, порталът на Централна Северна България Sever.bg и редица други сайтове.

За месец май 2012 г. измерваните в Nielsen сайтове на групата имат 1,5 млн. уникални посетители.

IAB България съществува от август 2009 г. и обединява най-големите издатели в българския интернет, както и водещи рекламни и медийни агенции.

Чрез сътрудничеството си с останалите членове на организацията Новините ЕАД цели да направи поредна стъпка в следването на поставената си мисия - създаване на качествено нови уеб решения, развивани според нуждите и очакванията на потребителите.

Предишна