НОВИНИ

„Всеки ден е любов“ с Jenite.bg и сладкарници „Неделя“
26 Февруари 2013
Конкурс, посветен на любовта и специалните моменти във всекидневието ни
„Всеки ден е любов“ с Jenite.bg и сладкарници „Неделя“

От 5-ти до 25-ти февруари водещият сайт за дамска аудитория Jenite.bg осъществи специална инициатива, посветена на любовта и вълшебните моменти във всекидневието ни.

През посочения период потребителите можеха да качват снимки в подкрепения от сладкарници „Неделя“ конкурс под надслов „Всеки ден е любов“.

Близо 700 снимки бяха качени като „доказателство“ за това твърдение, а в края на всяка конкурсна седмица трима от участниците получаваха награди. Така общо девет души бяха отличени в инициативата – похапнаха вкусна торта или спечелиха романтичен уикенд в планински хотелски комплекс.

След генерирането на вдъхновяващата и цветна галерия от потребителски снимки във „Всеки ден е любов“ сайтът Jenite.bg е готов за нови предизвикателства и бъдещи начинания, обърнати към интеракция с читателите. Също така предстои и пускането на нови рубрики и функционалности в онлайн медията.

По данни на Гемиус България Jenite.bg се посещава месечно от близо 400 хил. уникални потребители. Месечните импресии са над 18 млн.

Следваща Предишна