НОВИНИ

Jenite.bg с нова рубрика - „Питайте специалиста“
06 Юни 2013
Експерти в различни области ще отговарят на потребителски въпроси
Jenite.bg с нова рубрика - „Питайте специалиста“

Сайтът за дамска аудитория Jenite.bg стартира новата си рубрика, наречена „Питайте специалиста“.

Чрез нея читателките на медията могат да задават въпроси на подбрани експерти в различни области, като отговорите на специалистите ще бъдат публикувани под формата на статии.

Първата „активна“ тема, по която могат да бъдат изпращани потребителски въпроси, е „Говорни нарушения при децата“. Отговорите ще бъдат изготвяни от логопеда Адриана Василева. Тя се занимава с диагностика, превенция, корекция и рехабилитация на деца с нарушение на звукопроизношението, заекване, общо недоразвитие на речта, забавено езиково развитие, липса на реч, афазия, дислексия, синдром на Даун и др.

Всеки гостуващ специалист ще бъде представен със своя лична страница в рамките на Jenite.bg. Например информацията, свързана с Адриана Василева, може да бъде намерена тук.

Кой е специалистът „на линия“ към определен момент може да се види на началната страница на Jenite.bg в обособено вдясно лилаво каре на рубриката. Там е изписана и актуалната разисквана тема, а своите въпроси читателките могат да поставят, натискайки бутона „Задайте въпрос“.

В рубриката „Питайте специалиста” занапред ще бъдат канени различни по професия хора, които по някакъв начин могат да бъдат полезни на аудиторията. „Защото за нас е важно да чуваме вашия глас и да създаваме съдържание, основано на темите и проблемите, от които се интересувате“, коментират от Jenite.bg.

 

Jenite.bg е един от най-посещаваните сайтове за дамска аудитория в България. По данни на Gemius за месец април медията е четена от над 436 хил. души, които са генерирали около 21 млн. импресии. Сайтът е достигнал до 11,38% от интернет потребителите у нас.

 

Следваща Предишна