НОВИНИ

NoviniteGroup.com с три лидера в Гемиус - iNews.bg, Econ.bg, Div.bg!
15 Юли 2013
През юни новинарският сайт на групата е посетен от 825 199 души
NoviniteGroup.com с три лидера в Гемиус - iNews.bg, Econ.bg, Div.bg!

Първият от летните месеци – юни, се оказа изключително успешен за медийната група Новините ЕАД. Освен че Div.bg запазва лидерската си позиция в класацията на лайфстайл сайтовете у нас (по данни на Гемиус), и останалите проекти на компанията бележат завидно представяне.

Новинарският iNews.bg успява да се завърне начело в своя сегмент, като през юни уникалните му посетители наброяват 825 199 души. Те са разгледали общо 9 817 359 страници в медията.

По този начин iNews.bg изпреварва сайтовете Vesti.bg, Sinoptik.bg, blitz.bg, 24chasa.bg, dnes.bg. Новинарският сайт на Новините ЕАД постига reach от 21,6%.

Шампион в своята категория е и икономическият портал Econ.bg. През месеца той е посетен от 393 679 души, което е повече от посещенията в profit.bg и capital.bg.

Освен това Econ.bg продължава да е сред първенците по най-дълъг престой на своите потребители в рамките на медията, като средното време на посещение от един човек надвишава 24 минути.

Sporta.bg също има с какво да се похвали. След като през май сайтът застрашително се приближи до Топ 3 в спортната категория, то резултатите за юни сочат, че медията вече е успяла да отстрани третия в тази класация и да заеме неговото място.

За месеца Sporta.bg се отчита с 264 835 уникални посетители, с което изпреварва gong.bg.

Подробна статистика за представянето на сайтовете на Новините ЕАД през юни можете да откриете ТУК.

Следваща Предишна